Сладурски клип с животни разнежи Фейсбук

Сладурски клип с животни разнежи Фейсбук
5 (100%) 1 vote

Видеото с животни умили фенове в мрежата

Сладурски клип с животни разнежи тотално Фейсбук. На видеото малчуганите са толкова мили и сладки, че просто няма начин да им устоите. Особено на малките птици и бозайници, които просто ще ви разнежат.

Клипче с животни умили мрежата

Клипче с животни умили мрежата

Няма значение дали става въпрос за бяла сова, или прозяващо се кученце. Да не говорим за малкото коте, което се протяга по време на сън. А малкият папагал, който се закача с домашния ви любимец, ще ви разсмее и затрогне.

Бебето таралеж сякаш се усмихва на камерите, докато обикаля около родителите си. И докато братчето му се прозява.

Малкото котенце с големи очи, ще ви накара да се просълзите. Особено докато се опитва да хване играчката пред него. Но едва ли има по-сладък момент от този, когато едно малко зайче, се грижи за своето братче и нежно се гуши около него.

Фенове се шегуват, че видеото промива мозъци, но не пропускайте да го видите. Тези малки сладури ще ви трогнат и разнежат. Особено малкия енот с огромните си очи, които цял ден ще ви преследват.
„Мозъкът ви има нужда от това видео: )“, пишат фенове във Фейсбук. Само за няколко дни то спечели над 2 000 харесвания и над 527 000 гледания. Вижте го и вие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар