Сладури! Вижте как прекарват времето си гаджетата Део и Елена (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Двамата влюбени използват и свободното си време, за да репетират

Двамата влюбени се забавляват чудесно

Двамата влюбени се забавляват чудесно

Део и Елена бързо се превърнаха в любимци на публиката с непринуденото си поведение и излъчване. Затова и новината, че са пренесли чувствата и емоциите си от сцената на шоуто „Денсинг Старс“ в живота изключително много зарадва феновете им. В интернет не спират коментарите за тях, в които зрителите им пожелават винаги да са така влюбени и щастливи.

Тази любов от страна на почитателите им очевидно радва двойката и те решиха да споделят част от ежедневието си с тях. На официалната страница на „Денсинг Старс“ във Фейсбук беше качено клипче, на което се вижда, че Део и Лора използват всяка свободна минута, за да репетират. Във видеото двамата влюбени са на разходка в парка, когато съвсем импулсивно решават да потренират някои от поддръжките, които показват в шоуто.

Краткото клипче предизвика редица положителни коментари сред интернет потребителите. „Страхотна двойка сте, браво“, „Луди и влюбени“, са само част от отзивите на феновете.

Самият Део също сподели, че никога не се е чувствал така, както с Елена. Чаровникът отказа да даде повече подробности около връзката им, издаде само, че се чувства като тийнейджър, когато е с Елена. „Тя е като слънчев лъч в живота ми“, сподели блондинът.
Вижте как се забавляват в свободното си време двамата влюбени.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Сладури! Вижте как прекарват времето си гаджетата Део и Елена (ВИДЕО)”

 1. sladuriiiiiiii :)))

  Reply to this comment
 2. Yasmina Todorova

  апр. 19. 2013

  На официалната страница на “Денсинг Старс” във Фейсбук беше качено клипче, на което се вижда, че Део и Лора използват всяка свободна минута, за да репетират. "
  Напоследък в интернет пространството е пълно с безмислени статии, такива с правописни грешки и т.н… надявам се скоро това да се промени!

  Reply to this comment

Добавете коментар