Сладка е нали! Вижте порасналата Никол на Валери и Николета

Гласувайте за статията

Плеймейтката пусна актуална снимка на малката Никол

Малкото ангелче на Валери и Николета става все по-голямо. Плеймейтката сподели актуална снимка на малката Никол и отново умили социалната мрежа. Красавицата публикува снимка на малката Никол. Звездното бебе вече е малка госпожица, която все повече заприличва на баща си.

Малката Никол умили  Фейсбук

Малката Никол умили Фейсбук

„Леле, колко е пораснала!“, „Кога изкласи толкова?“, „Кукла!“, възхищават се фенове в социалната мрежа. Други отбелязват, че дъщерята на футболиста може и да прилича на него, но определено е наследила умението си да позира пред камерите от майка си.

„Днес цял ден съм била шофьорка в това пролетно време! И още не ми се спи! :)“, написа под снимката футболната съпруга. Малката чаровница очевидно има все повече енергия и вече трудно успява да бъде удържана от майка си и баща си. „Неуморна като мама“, шегуват се почитатели на Ни Ло. И отбелязват, че само за няколко седмици, малката Никол е пораснала невероятно много.

След по-малко от два месеца младата госпожица ще навърши годинка, но вече изглежда като на 2. И според почитатели на Николета успява да засенчи дори дъщерята на Виктория Бекъм.

Всъщност тъмнокосата чаровница е на път да се превърне в истинска модна икона сред звездните деца у нас. Не е тайна, че Николета обожава дъщеря си и не жали средства, за да я облича в тоалети на световни дизайнери, специално създадени за деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар