Скромност или стил? Вижте домовете на Малина и Андреа

Гласувайте за статията

Фолк певиците показаха домовете си

Легенди се носят за домовете на родните звезди. След като Емилия и Галена показаха, че второто им име е лукс, предлагаме ви да видите домовете на други две фолк певици. Оказа се, че славата съвсем не е фактор за луксозен и бляскав живот. И жив пример за това са Малина и Андреа.

Фолк певицата Малина се похвали с дома си

Фолк певицата Малина се похвали с дома си

Половинката на Кубрат Пулев обожава дома си, но рядко го показва. А причината за това е, че той далеч не може да се мери с палатите на някои пайнерки. Не толкова скромна е фолк певицата Малина, но и тя избягва да парадира с парите си.

Певицата не парадира с парите си

Певицата не парадира с парите си

За разлика от своите колежки Галена и Емилия, които се ширят в лукс, и залагат на кич и обзавеждане за милиони, Малина и Андреа предпочитат не чак толкова помпозните мебели, а функционалността и удобството в обзавеждането, пишат от kliuki.bg.

Андреа също не парадира с парите си

Андреа също не тъне в лукс

 

Домът на известната попфолк певица Малина е изключително стилен, модерен, луксозен и невероятно елегантен, докато този на Андреа е скромен, в топли нюанси, без излишни мебели, но по свой начин изключително артистичен.

Андреа всъщност живее доста скромно

И всъщност живее доста скромно

И докато легендата на фолка се шири в що-годе просторен апартамент декориран в бежови и черни нюанси, то домът на Андреа е повече от скромен. За разлика от имението на фолк певицата Галена, за който се говори, че са похарчени милиони, за да заприлича на бароков дворец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар