Скромната Вили от „Къртицата“ се отрака, заряза гаджето след шоуто

Скромната Вили от „Къртицата“ се отрака, заряза гаджето след шоуто
5 (100%) 1 vote

„Къртицата“ се оказа повратна точка в живота на невзрачната Величка

„Къртицата“ предизвика истински взрив в телевизионното пространство. Първият по рода си риалити формат от такъв тип съвсем естествено превърна в звезди участниците в него. Сред хората, предизвикали най-голям интерес, беше и тихата и скромна Величка, която доста често отнасяше безпричинните избухвания на Жени Калканджиева.

Част от участниците в "Къртицата" след края на шоуто

Част от участниците в „Къртицата“ след края на шоуто

Всичко това обаче е в миналото. По време на гостуването си в „Жените говорят“ Вили показа нов, смайващ имидж, който остави зрителите с отворена от изумление уста. Госпожицата видимо се е отракала като поведение, а в добавка е започнала да полага и сериозни грижи за външния си вид. Вили вече е с дълга коса и няма никакви притеснения да слага грим. Самата тя си призна в предаването, че след „Къртицата“ я забелязват много повече мъже от преди.

Дали заради това или заради друго, но участничката в „Къртицата“ е зарязала гаджето си, за което твърдеше в предаването, че обича страшно много. „Не че сме точно разделени, но сме си дали почивка“, смънка Вили, видяха от hotarena.net. Вили сподели още, че с Марина, с която си станаха близки по време на „Къртицата“ не са запазили приятелски отношения и почти не се чуват.

Друг участник от първия сезон на „Къртицата“ – Тошко, вече е семеен мъж. Той сподели, че със съпругата си работят усилено за наследник. Тони пък разкри, че при него нещата не са се променили особено. Мъжът за пореден път се оплака, че бившата му не му позволява да се вижда с децата си.

Една от звездите в първия сезон на „Къртицата“ – Емануела, пък беше категорична, че слуховете, че има връзка с богат турчин, са пълна измислица.


Къртицата ep41/ 11.05.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар