„Скромната“ Андреа забрави Кобрата и почна с изцепките

„Скромната“ Андреа забрави Кобрата и почна с изцепките
5 (100%) 1 vote

Скромната Андреа забрави за Кобрата и почна с изпълнения

Фолк певицата Андреа забрави скромност и благоприличие и започна с изцепките. Изпълнителката цъфна в провокативни снимки в нета. Скандалната фолк дива реши да се прави на кралица на нощта и забрави всякакъв свян и скромност.

Последните слухове гласят, че певицата и Кобрата пак са се скарали, а изпълнителката се изнесла от общия им дом. Фолк дивата трудно приемала критики от гаджето си, а той самият не понасял навика й да му налага за щяло и нещяло. В крайна сметка след поредната им разправия, Андреа си взела багажа и се изнесла от дома им отново. Обикновено след седмица–две двамата се помирявали и се събирали, но този път изпълнителката май е обидена сериозно.

"Скромната" Андреа пак се развихри

„Скромната“ Андреа пак се развихри

Откакто е скъсала за пореден път с Кобрата, Андреа не спира да си прави провокативни селфита. Къде разкопчана ризка, къде опасно вдигната поличка, певицата взе да вдига не само градуса на настроението на феновете.

Фаталната фолк дива, в последните месеци направо бе благочестива заради половинката си. И подобни скандални изцепки буквално останаха в историята. Дори най-запалените й фенове признаваха, че фолк звездата е станала много по-скромна. Последните й снимки обаче разсеяха всички съмнения, относно сдържаността й.

Певицата пак подпали нета

Певицата пак подпали нета

Тук край на бельото подаващ се под опасно късата поличка, там доста повече от силиконовите импланти, които очевидно са уголемени с още няколко кубика, опасно дълбоки тениски, които не оставят много за въображението.Andrea 22 Andrea 7

За капак певицата отправя и провокативни послания. А селфитата от дома й не са единствените снимки, на които се разхожда с толкова оскъдно облекло.

В нета вече коментират, че почне ли Андреа да се съблича, това е сигурен знак, че е далеч от Кобрата. „Скарат ли се и тя започва с изцепките, ала „царица на нощта“. Като е с него е направо пример за подражание!“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар