Скромна и тиха?! Вижте как Кристина от „Къртицата” се вихри нощем

Гласувайте за статията

Кристина Несторова се прави на много мила, кротка и добра в „Къртицата”, недоумяват зрители

 

Кристина е още една участничка в „Къртицата”, която предизвика съмнение в зрителите!

След като Kliuki.net разкри, че Велислава не е тази, за която се представя, сега лъсна и истината за Кристина.

Кристина в компанията на приятелка се вихри в дискотеките

Кристина в компанията на приятелка се вихри в дискотеките

Нейни познати останали изумени от образа, в който тя се е превъплътила в шоуто. Дали пък не иска да заблуди хората, че е друга, защото крие нещо повече?! Разбира се, в момента всички търсят отговора на въпроса кой е саботьорът в групата. Подозренията веднага се насочиха към манекенката, която го раздава като много мила, добра и очарователна, което даже събуди комплименти в останалите. Тя е по-ниска от тревата и се е притаила почти до земята, но трудно ще излъже тези, които отлично я знаят.

Кристина е известна персона в родните дискотеки, където най-често се вихри в компанията на свои колежки от красивия бранш. Една от най-добрите й приятелки е Ирена Милянкова, която игра Съни от „Под прикритие”. Стройната хубавица не е от скромните, даже въобще, а си е много палава дори, споделят близки на компанията, с която тя движи. Сега обаче виждаме една прекалено тихичка Кристина, а какво се крие зад тази фасада, рано или късно ще излезе наяве…

Преди дни тя все пак не се стърпя и започна да се издава с невъздържани танци в „Къртицата”, които може да видите ТУК. Ето и още снимки от нощните „изяви” на Кристина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар