Скандално! Излъгаха ни за контузията на Стелла?!

Травма като нейната се лекува 3 месеца, тя е на крак след една седмица

Стелла се възстанови от тежката травма само за седмица
Стелла се възстанови от тежката травма само за седмица

Нечуван скандал е на път да разтърси „Dancing Stars“. Този път обаче не става въпрос за завист или конкуренция, а за изключително опашата лъжа от страна на продуцентите на шоуто. В която, за съжаление, са намесени и любимците на зрителите Наско и Стелла.

Миналата седмица всички медии гръмнаха с новината, че каскадьорката се е наранила много тежко по време на репетициите и не е в състояние да танцува. Феновете на предаването естествено се разтревожиха за любимката си и побързаха да й пожелаят да се възстанови бързо.

В последствие стана ясно, че травмата на звездата е на опашната кост, а лекарите предписаха пълен покой. Поради тази причина в шоуто по спешност трябваше да се включи Райна, която да замести „тежко“ контузената Стелла. Да обаче само една седмица по-късно контузията на каскадьорката като по-чудо й мина и двамата с партньора й Наско тренират по-здраво от всякога. Този факт предизвика огромни подозрения у феновете. „Радвам се, че пак ще я гледам, но нали контузията й беше много страшна, как така е на крака толкова бързо?“, недоумяват зрителите.

Още повече, че лекари са категорични, че травма като на Стелла се лекува поне три месеца. А Стелла е в перфектна форма след само седмица?! Феновете са категорични, че новината с контузията на каскадьорката е била единствено с цел реклама и вдигане на нисичкия рейтинг на шоуто. Предаването върви на гърба на друго мащабно риалити – „Къртицата“ по ТВ7, което определено е без конкуренция в прайм тайма.

Именно поради тази причина беше разигран театърът с контузията и влизането на поп фолк звездата Райна, убедени са феновете. За да се привлече внимание към шоуто.

1 коментар
  1. Emetyy Armandowa казва

    Pff….az sum suglasna raina the si ostane taq ne moga the q gledam!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.