Скандали в „На кафе“. Гала разкарва Джуджи?!

Гласувайте за статията

„Ти като започна да правиш свое предаване и забрави, че работиш и тук“, скастри Гала колежката си

Гала сериозно обмисляла да се отърве от Джуджи

Гала сериозно обмисляла да се отърве от Джуджи

Грандиозен скандал назрява в „На кафе“, видяха зрителите на предаването. След като от месеци упорито се шушука, че отношенията между Гала и доскорошната й близка приятелка Джуджи са силно обтегнати, тази сутрин феновете получиха доказателството за това. Джуджи тъкмо започна да води традиционната си рубрика за светски новини, когато Гала я прекъсна и обяви, че е прекалено разсеяна. „Започна да водиш свое предаване и забрави, че работиш и тук“, заяде се в ефир водещата. Джуджи буквално онемя от нападката на Гала и не можа да й отговори.

Изглежда на Гала й е трудно да преглътне, че протежето й започва свое предаване. В „Какво искат жените“ Джуджи си партнира на малкия екран заедно с Кристина Патрашкова и черната Златка и това очевидно дразни водещата на „На кафе“. Преди малко повече от седмица тя отново се заяде с Джуджи. „Ако мислиш да се разсейваш, защото вече си супер звезда, казвай да ти търся заместница. Ей, хората нямат срам. Веднъж ги дават по телевизията и вече се мислят за звезди“, изсъска Гала и то в ефир.

Зрителите и хората от екипа останаха смаяни от поведението й.
Според близки до водещата, тя не можела да понесе друг от продукцията, освен нея, да бъде в светлините на прожекторите. Именно затова съвсем сериозно обмисляла да се отърве от Джуджи под предлог, че не си върши добре работата, заради ангажимента в новото предаване, шушукат от телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Скандали в „На кафе“. Гала разкарва Джуджи?!”

 1. Аман от звезди и звездомания.

  Reply to this comment
 2. Emille Boev

  апр. 22. 2013

  СЕЛСКАТА ГЪЛЪБИНКА ЗАВИЖДА НА ТЛЪСТОТО ДЖУДЖИ!

  Reply to this comment
 3. Zlatka Ivanova

  май 25. 2013

  коя е тази "джуджи"от къде се появи и не се ли поглежда в огледалото….а за грозният и смях да не говорим.

  Reply to this comment

Добавете коментар