Скандали в „Като две капки вода“. Зрители беснеят срещу журито

Гласувайте за статията

Постоянното бутане на Мария Игнатова за сметка на останалите участници взриви аудиторията

Милица беше неузнаваема като Стивън Тайлър

Милица беше неузнаваема като Стивън Тайлър

От самото начало на предаването „Като две капки вода“ стана ясно, че продуцентът Магърдич Халваджиян изобщо няма намерение да прикрива личното си отношение към участниците. И да бута напред тези, които по принцип са част от неговия екип.

Снощното издание на шоуто не беше изключение. Халваджиян и цялото жури покрай него за пореден път показаха, че не дават оценки според представянето, а на личен принцип, беснеят феновете. За пореден път ощетена от оценките на „компетентното“ жури беше актрисата Милица Гладнишка.

Талантливата Милица, която се оказа, че има и прекрасен глас имаше тежката задача да изпълни култовата песен на Aerosmith „I Don’t Wanna Miss A Thing“. Зрителите останаха очаровани не само от изпълнението, но и от визията на актрисата, която успя максимално добре да пресъздаде образа на култовия Стивън Тайлър.

Въпреки всичко обаче журито й постави същите оценки, които постави и на изпълнението на Мария Игнатова, която се превъплъти в ролята на Паша Христова. „Как може такова нещо, Мария беше много зле“, ядосват се феновете. И се заричат повече да не гледат шоуто.

Това определено би било удар по и без това ниските рейтинги на предаването. И ако Магърдич и компания не вземат мерки, съвсем ще си загубят зрителите, коментират интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Скандали в „Като две капки вода“. Зрители беснеят срещу журито”

 1. Детелина Арсова

  апр. 11. 2013

  Така си е!

  Reply to this comment
 2. Krasimir Qnev

  апр. 11. 2013

  и ние останахме възмутени от техните оценки.Ами как ,Мария е жена на водещия,как ще я ощетят,а според нас тя трябваше да полу4и оценка 3.Вси4ки нейни изпълнения,до сега оценките и бяха повишени.

  Reply to this comment
 3. Silvana

  апр. 11. 2013

  Абсолютно съм съгласна-не е зле,но другите са класи над нея! Толкова е очевидно,че направо стават за смях с това бутане напред!

  Reply to this comment

Добавете коментар