Скандал! Златка отново нападна съпругата на Миро! (ВИЖ)

Моделката не спира да бълва отрова по адрес на законната половинка на женения си любовник

Златка отново се опитва да провокира
Златка отново се опитва да провокира

Златка Димитрова за пореден път показа, че няма спирачки. Изглежда еротичният модел не може да преглътне факта, че гаджето й Миро е женен за друга и въпреки многобройните му уверения, че ще зареже жена си заради нея, това все не се случва. Затова и Zlatka Black, както нарича себе си моделката, е решила да излива злобата си върху законната съпруга в социалната мрежа Фейсбук.

След като преди време Златка демонстративно пусна снимка, на която е в джипа на любовника си с предизвикателния текст „Има ли проблем с бившата ти да се разберем“ сега моделката отново прави опит за провокация.

Участничката във Vip Brother пусна в социалната мрежа своя снимка с провокативното послание „Продължаваш да живееш в сянката ми. Копието никога не може да замени оригинала!“. Въпреки, че не уточнява кого точно има предвид, за всички фенове е ясна, че това е законната съпруга на Миро. Именно по тази причина дори и най-верните й фенове я посъветваха да престане с хапливите статуси, тъй като единственото което постига, е да излага себе си. „Не ставай жалка като Николета“ молят почитателите й.

1 коментар
  1. Росица Иванова казва

    не вярвам заради такъв миндил да зарежи жена си – нека ползва временно докато му писне…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.