Скандал в Пътят на Емир заради Зюлял

Скандал в Пътят на Емир заради Зюлял
3 (60%) 2 votes

Скандал в Пътят на Емир, Зюлял напусна сериала със сълзи

Мегаскандал тресе Пътят на Емир! Екранната млечна сестра на Фериха Зюлял Берил Каяр изключително разстроена напусна сериала. Причината за скандала се оказа идеята тя да е новата Фериха. И опитът на сценаристите да заменят Хазал Кая се оказа грандиозен провал.

Тръгнаха слухове, че Берил Каяр е била уредена в сериала. Актрисата е позната от модния подиум, а репутацията й в Турция никак не е приятна. Мълвата, че е влязла с връзки и ще играе главната роля в продължението, настрои още повече феновете. Които бесни я изгониха от сериала.

В епизодите с нейно участие, сценаристите се опитаха да я сложат в образа на Фериха, което разбуни зрителите. Повечето от тях я засипаха с гневни писма, че тя не е Хазал Кая, не е Фериха и не може да се прави на нея.

Берил Каяр изгонена от феновете в Пътят на Емир

Берил Каяр изгонена от феновете в Пътят на Емир

В крайна сметка след 3 епизода с нейно участие, Зюлял е изпратена на село, за да се грижи за болния си баща. И така приключва участието на Берил Каяр в Пътят на Емир.

В последствие излиза наяве фактът, че феновете буквално са изгонили актрисата от снимките. Гневните съобщения, постове в социалните мрежи и обидни писма, които получава я разстройват безкрайно.

Месеци след напускането си, тя дава интервю, в което за първи път признава, защо е напуснала сериала.

Въпреки скандала манекенката е щастлива от участието

Въпреки скандала манекенката е щастлива от участието

„През целия си живот съм се борила с предразсъдъци, но подобно унижение не бях преживявала досега“, плаче Берил в свое интервю. „Феновете на Хазал Кая са прави за себе си, но аз не се опитвах да я изместя. Аз не бях новата Фериха, а просто Зюлял — бедно момиче от село, тормозено от семейството си“, споделя тя.

Въпреки краха на участието й в Пътят на Емир, Берил споделя, че е получила безценен опит от ролята си там.“Зюлял беше уникална роля и се радвах на възможността да я играя. Може да изглеждаше злобна и невежа, но всъщност тя бе наивно момиче“, споделя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар