Скандал! Соня Немска окраде колежка (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Положението в Пайнер е повече от трагично, щом започнаха да се копират една друга, шушукат феновете

Соня не се свени да краде от собствените си колежки

Соня не се свени да краде от собствените си колежки

Че родните поп фолк певици копират чуждите си колежки, е повече от добре известно. Не една и две песни са с откраднати мелодии и клипове от гръцки, сръбски, английски, американски и дори испански хитове. Да започнат да крадат труда на колежките си обаче е нещо ново дори за тях.

Точно това направи Соня Немска. Позабравената чалгаджийка реши да напомни за себе си с ново парче. Само че музиката на „Правена съм за ръцете ти” е изцяло изкопирана от хита на младата й колежка Пламена – „Когато ме разплачеш”. Двете парчета започват по абсолютно един и същ начин, припевите им също са идентични, коментират възмутени потребители.

„Тази за толкова тъпи ли ни взема, че да не разберем кога песента е открадната” недоволстват феновете. Някои от тях дори откриха прилики между уж авторската песен на Соня и не особено популярния дует на вече бившето й гадже Денислав и Патриция „Няма нощ, няма ден”. „Нима са толкова изпаднали вече, че се налага да крадат една от друга?” чудят се феновете.

А иначе Соня е спазила традицията да се окраде и чужда звезда. Клипът на „Правена съм за ръцете ти” е изцяло изкопиран от световния хит на Пинк „Try”. За разлика от именитата си колежка обаче Соня е просто трагична в танците, смеят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар