Скандал след изгонването на Меги! Нагласена ли е „Къртицата“?

Гласувайте за статията

Иван и Андрей гласят Жени да вземе парите, била техен човек

С измама ли беше изгонена Меги?

С измама ли беше изгонена Меги?

Елиминациите в „Къртицата“ с всяка изминала седмица стават все по-напрегнати и изнервят на максимум участниците. Снощният епизод на шоуто се превърна в кулминацията на напрежението между Миглена и Жени. Модната шефка беше номинирана от зрителите, а Миглена за втора поредна седмица се оказа избора на участниците в базата. На теста се оказа, че Жени е дала повече верни отговори, при това за по-малко време и това се оказа решаващо за оставането й в шоуто.

Това развитие на нещата обаче предизвика вълна от коментари за измама в предаването. Все повече се прокрадва мнението, че шоуто е нагласено и всяка седмица продуцентите Иван и Андрей гонят участника, който те преценят. В подкрепа на тези твърдения е и фактът, че нито веднъж досега водещите не са показали отговорите, които участниците са дали на теста. Единствено ни уведомяват за бройката верни отговори, които уж е дал всеки от тях. „Как да сме сигурни, че наистина е така, както ни казват?“, коментират зрители.

Факт е, че снощи за Иван и Андрей обявиха единствено, че Жени е дала повече верни отговори и затова остава в шоуто за сметка на Миглена. Феновете на дизайнерката скочиха срещу тази неяснота. Впечатление направи и подборът на гостите в студиото. Иван и Андрей бяха поканили единствено известни личности, които се заеха усърдно да защитават Жени, докато за Миглена нямаше кой да се застъпи. „Защо нямаше нейни близки в студиото“, питат зрителите.

Според феновете е очевидно, че целта е била Миглена да напусне шоуто. По този начин Иван и Андрей си гарантират рейтинг за шоуто, благодарение на скандалите, които Жени постоянно вдига. Напрежението между нея и Любо нараства с всеки изминал ден и би било лудост Калканджиева да излезе точно в този момент. Прокрадват се и съмнения, че Иван и Андрей гласят точно Жени да вземе парите на финала на предаването. Да не забравяме, че тя е част от екипа им като водеща на „Съпругите“.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Скандал след изгонването на Меги! Нагласена ли е „Къртицата“?”

 1. Sonya Sarakinova

  апр. 19. 2013

  И аз така мисля!Просто да спрат хората да изпращат sms и тогава ще ги питам тези двамата хубавци как ще печелят.

  Reply to this comment
 2. димитър петров

  май 02. 2013

  tazi ve4er 6te izgonqt gibi za6toto mnogo I'm se opava.

  Reply to this comment
 3. Emille Boev

  май 02. 2013

  ДВЕТЕ ХЛЕБАРКИ ПЕЧЕЛЯТ ОТ РЕКЛАМИТЕ! ЕСЕМЕСИТЕ СА МАЛЪК, ДОПЪЛНИТЕЛЕН ГЮВЕЧ!

  Reply to this comment
 4. Не беше честно шоуто да напусне такъв страхотен играч, който дава всичко от себе си във всички мисии, МЕГИИИИ БЕШЕ СТРАХОТНА!

  Reply to this comment

Добавете коментар