Скандал! Ники на Алисия имал връзки с мафията?!

Гласувайте за статията

През годините Ники Михайлов беше забъркван в няколко съмнителни афери, но днес в откровено интервю разтърси с признания

 

Ники Михайлов е възмутен от слуховете по негов адрес и особено от тези, че е свързан по някакъв начин с мафията.

Ники Михайлов и Алисия

Ники Михайлов и Алисия

Това той сподели в интервю за холандска телевизия и разкри защо като цяло страни от родните светски среди и медиите, писа lifestyle. Любимият на Алисия предпочита да не се говори и пише за него, но в същото време през годините даде доста поводи и за зла участ като за всеки известен, скандалите около него бързо се разчуха.

Вероятно това е и причината половинката му Алисия да е все по-скромна откъм изяви и коментари относно личния им живот. Откакто се събра с Ники, фолк певицата става все по-атрактивна, но и деликатно мълчалива. Въпреки многобройните провокации от страна на противничката й Николета, тя рядко се включва и раздухва сплетните.

Двамата рядко се показват на родна територия заедно

Двамата рядко се показват на родна територия заедно

Обикновено предпочита да си трае. И докато мнозина се чудиха защо, май ще се окаже, че пръст в това има Ники Михайлов. Самият той е силно възмутен, че се спекулирало с името му и най-вече с твърденията, че се е забърквал с разни мафиоти.

Kliuki.net ще припомни, че преди време не нашенско, а всъщност чуждо издание замеси Ники в спречкване с Георги Стоилов – Главата. Цялата работа станала заради бившата му Николета, писа тогава „Дейли телеграф”. Веднага след като скъса с красивата моделка, Ники си позволи да коментира зад гърба й, че ако новата му е „Ферари”, то плейметката е счупен източногермански „Трабант”. Жоро Главата не позволил да се говори така за нея, тъй като току-що си взел за изгора НиЛо и решил да си отмъсти. На сутринта Михайлов останал шокиран от гледката – колата му, лъскавото „Ферари” е залято с киселина, а щетата възлизала на над 17 хиляди паунда.

"Ферари"-то на Ники преди време беше залято с киселина

„Ферари“-то на Ники преди време беше залято с киселина

Що се отнася до скъпата кола на Ники, то и за нея имаше какви ли не легенди, от които така и не се разбра например защо му е връчена от обвинения за източване на ДДС Ангел Кьосев, но тези неща явно си остават просто в миналото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар