Скандал на мис Амазонка: Участничкии се сбиха заради короната

Скандал на мис Амазонка: Участничкии се сбиха заради короната
5 (100%) 2 votes

Мис Скандал се проведе вместо Мис Амазонка 2015 в Бразилия, миска се сби за короната

Мис Скандал вместо мис Амазонка 2015 избираха в Бразилия тази година. Фаворитката за първото място се оказа замесена в бой, след като първата подгласничка я преби заради короната.

Бразилският конкурс за красота Мис Амазонка 2015 имаше кошмарен край. Докато организаторите короноваха победителката, първата подгласничка й грабна тиарата от главата и я хвърли на сцената.

Скандалът е станал, след като съдиите съобщили резултатите от избора и Каролина Толедо е била обявена за победителка. Отказвайки да приеме поражението, първата подгласничка Шейслийн Аяла решила на скандален начин да покаже пред присъстващите, че първоначално избраната победителка не заслужава короната и че изборът е нагласен. „Тя не заслужава титлата“,заявила Шейслийн , след което захвърлила тиарата на сцената. Последвал кратък спор, а подгласничката демонстративно напуснала сцената.

Луд скандал на мис Амазонка

Луд скандал на мис Амазонка

Всъщност първата подгласничка решила първо да честити на фаворитката за победата, но после побесняла. Накрая й взела короната и я нарекла с обидни думи. За първи път екшънът се разиграва пред погледите на зрители от конкурса. А участничките влязоха в световните новини.

Миски се сбиха заради короната

Миски се сбиха заради короната

След като размирната участничка напуснала сцената, организаторите върнали короната на победителката и тържествено я короновали. А видеото от скандала обиколи всички световни медии.

Бой коя е най-красива

Бой коя е най-красива

boj 2

Мис Амазонка ще участва в конкурса Мис Бразилия и ще има шанс да се появи и на Мис Свят, ако спечели. Все още няма информация дали ще има последствия за поведението на Аяла и дали тя ще си запази титлата първа подгласничка на Мис Амазонка 2015 година.boj 34

Това не е първият подобен случай, в който миски лъсват в неудобна ситуация, но определено е най-колоритния. Преди година в Македония на конкурс за красота, миска заспа от скука, докато участваше в телевизионно предаване по повод конкурса, а никоя от съперничките й не си направи труда да я свести, когато се свлече на земята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар