СКАНДАЛ! Андреа и Камелия се хванаха за косите на Наградите

Гласувайте за статията

Камелия изказа недоволство срещу дискриминирането на старите изпълнители за сметка на новите, Андреа не й остана длъжна

Камелия за пореден път предизвика скандал

Камелия за пореден път предизвика скандал

Огън момичето на поп-фолка за пореден път шашна аудиторията в НДК на годишните награди на Пайнер като се появи по халат и домашни пантофи на сцената. Освен с визията си, певицата предизвика скандал и с изказването си, че в Пайнер все повече се толерират некадърни изпълнители, пеещи на плейбек вместо вече утвърдените звезди от жанра.

Камелия изказа недоволството си и от факта, че за първа година от Пайнер са премахнали наградите в категория Певец и Певица на годината. Според изпълнителката това е поредното ограбване на труда на можещите изпълнители за сметка на тези, залагащи на шоу и плейбек.
След като Камелия напусна сцената в залата се възцари напрегната атмосфера. Андреа, очевидно засегната от изказването на колежката си, беше първата, която й отвърна. С излизането си на сцената Андреа се обърна директно към Камелия като й каза да спре да се излага с подобни пропаганди, тъй като хората не искат да я слушат.

Напрежението между двете певици не е от вчера. Припомняме ви, че преди време именно лансирането на Андреа като водещ изпълнител на Пайнер предизвика недоволството на Камелия и тя открито се обяви срещу това. Ками директно заяви, че колежката й няма никакви гласови данни и единствената причина да е част от Пайнер са парите на баща, крупен хотелиер.

Затова и нападките от сцената на Наградите на Пайнер са само поредната битка във войната в чалгата.

Андреа не остана длъжна на колежката си

Андреа не остана длъжна на колежката си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар