Скандал! Алисия се продала на бос на СИК за евтин телефон?!

Гласувайте за статията

Лъснаха много неприятни твърдения относно фолк певицата Алисия

 

Алисия отново беше намесена в гнусен скандал и този път разпрата с Николета ще й се стори просто забавна игра, коментират потресени в мрежата.

Алисия преследвана от срамното си минало

Алисия преследвана от срамното си минало

Читател на HotArena.net разкрива потресаващи истории от миналото на фолк звездата. Колко са верни те, сами преценете, но слуховете усърдно не работят в нейна полза напоследък.

Преди години писятелят Георги Стойчев разказа, че тя е била любовница на един от босовете на СИК, а сега тези негови думи излиза, че може да са истина. „Когато Алисия спеше с Георги Пехливанов, той беше женен, а Кати също го обслужваше редовно”, сензационно извади на бял свят аферата анонимният информатор.

Георги Пехливанов

Георги Пехливанов

Мафиотът дори е подарил на двете едни и същи телефони, от най-евтините – Нокиа с капаче, като е целял да се изгаври с тях. Според мълвата един от клиповете на Алисия „Искам пак” е сниман точно в комплекс на Пехливанов на язовир „Искър” в района на Щъркелово гнездо.

Алисия многократно е коментирала, че не познава този човек, а уж едва по-късно го е срещала покрай Валери Божинов. Чалга изпълнителката е била добре запозната с това, че е „втора пушка”, но си е мълчала и не е правила сцени на ревност, въпреки присъствието и на Кати в спалнята на Пехливанов. „Просто и двете си затваряха очите, защото бяха много алчни и амбицирани да се прочуят”, доверява още източникът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар