Симона Загорова спешно да избели зъбите си! (ФОТО)

Симона Загорова спешно да избели зъбите си! (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова спешно да избели зъбите си, зоват я в мрежата

 

Симона Загорова трябва спешно да избели зъбите си, зоват я в мрежата!

17-годишната дъщеря на Глория прекалява отсега с цигари и алкохол и това си казва думата, пише изданието HotArena. Вместо да дава пари за бижута и скъпи дрехи, по-добре да посети специалист, който да й помогне да се справи с проблема, съветват я загрижени за нея.

Симона Загорова спешно да избели зъбите си!

Симона Загорова спешно да избели зъбите си!

Симона Загорова е известна със своя буен нрав и както вече първи Kliuki.net писа, тя нон стоп обикаля баровете с новото си гадже. На една от тези снимки видяхме, че младата компания не се лишава от уиски и скъпарски питиета. Изглежда Гло е много съвременна майка и позволява всичко на своето момиче. Това предизвиква недоволство в околните, но ние сме на мнение, че всеки родител си преценява как да си гледа децата.

Симона явно е девойка, която не смята да изостава от модата и се грижи винаги да е актуална като визия. Това, че е много атрактивна е отлично, но пък е удачно и да помисли за устната си хигиена, насочват я в правилната посока в нета.

Симона сигурно подценява ситуацията и счита, че нещата все още не са излезли извън контрол. Дано не се усети прекалено късно, обобщават с коментар други.

Вижте сами, че Симона Загорова трябва спешно да избели зъбите си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар