Симона Загорова се ошишка брутално (Папарашки снимки)

Симона Загорова се ошишка брутално (Папарашки снимки)
5 (100%) 2 votes

Симона Загорова на живо няма нищо общо със слабото момиче от снимките си

Симона Загорова напълня брутално. Щерката на Глория беше изловена от папараци на „България днес“ с приятелка в столично заведение. Хората в него останаха искрено изумено от шишкавия вид на младата изпълнителка, която по снимките си във Фейсбук е с манекенски размери. На живо обаче Симона Загорова е доста по-пълничка, коментират очевидци.

Симона Загорова се ошишка

Симона Загорова се ошишка сн. България днес

Звездната наследничка не изглеждала да се стеснява от факта, че е напълняла, а дори напротив. Симона си поръчала всякакви вкусотии, които с удоволствие изяла в компанията на приятелката си, научиха от hotarena.net. Явно, че след като години наред майка й я мъчи да ходи по дебелариуми, за да влезе във форма, Симона Загорова отново е започнала да наддава килограми, коментират форумци.

Симона Загорова

Симона Загорова сн. България днес

Другият вариант е госпожицата винаги да си е изглеждала по този начин. Прости снимките й в социалната мрежа Фейсбук са толкова обработени с фотошоп, че нямат нищо общо с действителността, разкриват специалисти. „Симона Загорова винаги си е била пълничка, още от дете. Колкото и да се мъчи, ще си остане пухкава цял живот. Това е генът й, в което няма нищо лошо или срамно“, коментират почитателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар