Симона Загорова се налива с вино и уиски, на Глория не й пука!

Симона Загорова се налива с вино и уиски, на Глория не й пука!
5 (100%) 2 votes

Глория и 16-годишната й дъщеря се наливат с алкохол при всяка удобна ситуация

Глория и Симона

Глория безсрамно пие с дъщеря си

Много хора са на мнение, че Глория е една от най-сдържаните певици, които са пример за подражание, но се оказа, че това далеч не е така. HotArena.net са се натъкнали на шокиращи снимки, на които ясно се вижда, че Kралицата на фолка и дъщеря й си пийват при всяка удобна ситуация.

Без значение дали става въпрос за урок по пиано, сладка приказка или някой специален повод, майка и дъщеря винаги са заедно, като и винаги са заобиколени от чаши с алкохол. Отначало малката Симона е била само на бяло вино, но явно вече е натрупала достатъчно тренинг и смело комбинира уиски с безалкохолно. Глория не само че не се кара на дъщеря си за разюзденото поведение, а дори я подтиква да пият заедно, за което отнесе сериозни критики.

16-годишното момиче никога не се е излагало по нощните клубове или поне не е засичана да го прави, но това със сигурност се дължи на опита, който е натрупала, пийвайки с майка си. Въпреки че в България има закон, според който непълнолетните лица не могат да стоят по кръчми и заведение след 22 ч., Симона си пие спокойно по баровете, без да се притеснява от нищо.

Приближени на Глория споделят, че нехайното й поведение не е случайно, тъй като поп-фолк дивата има навика да излиза с млади мъже и явно не й остава време да възпитава дъщеря си. Бащата на Мони – Илия, пък бил много добър човек, с мекушав характер и изобщо не искал да се бърка във взаимоотношенията майка – дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар