Симона Загорова съсипана след раздялата със Симеон Данев!

Гласувайте за статията

Симона Загорова му потърсила сметка, но вместо да измисли оправдание, Симеон директно й казал „Край“

Симона Загорова

Симона Загорова бе луда по Симеон

Симона Загорова е съсипана! Дъщерята на Глория се раздели с приятеля си Симеон Данев, в когото беше лудо влюбена. Момчето бе първата й истинска любов и Симона много тежко приема раздялата. 17-годишната девойка обаче няма да се събере отново с него, защото го хванала с друга, разкриват нейни приятелки.

От известно време насам отношенията между Симона и Симеон доста охладнели и синеочкото все по-често си търсел извинения да не са заедно, писа HotArena.net. Така дъщерята на Глория започнала да се съмнява и направила щателна проверка на компютъра му, където открила чатове с други момичета как си урежда срещи с тях.

Симона Загорова му потърсила сметка, но вместо да измисли оправдание, Симеон директно й казал „Край“.

Оттогава дъщерята на Глория не е на себе си. Симона плаче неутешимо, не излиза от къщи и отказва да се храни. Изпаднала е в депресия, а Глория се чуди какво да я прави, разказват близки до семейството.

„Първата любов винаги е много силна. При тийнейджърите чувствата са крайно завишени, те вярват, че любовта им ще трае вечно и когато видят реалността, често изпадат в депресии и по-лошо“, обясняват запознати. Дано все пак Симона Загорова успее да се отърси от мъката по Симеон Данев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар