Симона Загорова Facebook маниак! Напълни мрежата с детски снимки (Още фотоси)

Във Facebook Симона Загорова показа и гаджето си Симеон Данев, с когото имат връзка вече повече от година

Симона Загорова Facebook
Симона Загорова прилича на майка си

Симона Загорова Facebook маниак! До този извод стигнаха интернет потребители след поредния пост на тийнейджърката, която взриви със своя снимка като много мъничка тези дни, писа Kliuki.net. Дъщерята на Глория, която е любимка на феновете, показва на приятелите си в мрежата как е изглеждала като детенце. На снимката Симонка е на около 3-4 годинки, но големите й сини очи не могат да бъдат сбъркани.

Манията си по Facebook Симона Загорова и друг път е изразявала със снимки от детството, но най-вече със селфи фотоси, толкова популярни сред тийновете.

На снимките като дете се вижда, че Симона е наследила големите бузки, чупливата коса и чаровната усмивка от майка си Глория.

Симона Загорова Facebook
С тази снимка Симона Загорова предизвика бурни коментари във Facebook

Бурни коментари предизвика Симона Загорова във Facebook с последната ретро снимката. Тя е правена в Русе – родния град на майка й Глория.

Фотосът е отпреди примата на поп фолка и Илия Загоров да се разделят и може би затова предизвика такъв интерес сред потребителите на Симона Загорова във Facebook. Въпреки раздялата, Симона и днес често си ходи в Кърджали при леля си и баба си, където е в момента. На гости от Испания си е дошъл баща й и сега щерката на Глория е на седмото небе.

Тя неведнъж е показвала във Facebook колко много обича баща си и тъжи за него. Повечето й снимки като дете са именно с Илия Загоров, тъй като Симона прекара детството си в Кърджали.

Голяма част от фотосите тийнеджърката е публикувала във Facebook. Пухкавата хубавелка определено се е метнала на майка си по хубост и това не може да се отрече.

Пак във Facebook Симона Загорова я виждаме с гаджето й Симеон Данев, с когото имат връзка вече повече от година.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.