Симона плаче във Фейсбук: Късно е за прошка!

Гласувайте за статията

Дъщерята на Глория окончателно отразя бившия си

Любовните драми на Симона Загорова край нямат. Щерката на Глория доста болезнено изживява първите си любовни трепети, които изглежда не са особено щастливи. Тези дни тийн звезда сподели на страницата си във Фейсбук текста на един от хитовете на Анелия. С който недвусмислено даде да се разбере, че за нищо на света няма да прости на бившето си гадже.

Симона отново лее сълзи във Фейсбук

Симона отново лее сълзи във Фейсбук

Вече няколко седмици щерката на Глория излива мъката си в социалната мрежа. Гаджето на младата звезда я заряза доста позорно, а тя очевидно още не е преглътнала обидата. Както изглежда бившия на Симона се е опитал да си я върне отново. Но младата чаровница категорично го отразя.

Звездата отряза бившия си

Звездата отряза бившия си

„За прошка ми се молиш, за мен е късно…“, цитира Симона песента на Анелия. Едно от хитовите парчета на фолк дивата, изглежда се оказа емблематично за младата тийн звезда.

Само допреди няколко седмици Симона се носеше на крилете на щастието. Дъщерята на Глория бе щастлива и влюбена, но за жалост това не продължи дълго. Наследницата на певицата се оказа неочаквано сама. И не пропусна да даде израз на мъката си в социалната мрежа, докато приятелките й се надпреварваха да я утешават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Симона плаче във Фейсбук: Късно е за прошка!”

  1. Прекрасна песен-но това остава в миналото на Анелия…

    Reply to this comment

Добавете коментар