Симона към бившия си: Любовта ти е фалшива!

Гласувайте за статията

Дъщерята на Глория пак сама

Симона на Глория отново е сама. Дъщерята на певицата пусна пост на страницата си в социалната мрежа, с който даде да се разбере, че е зарязала последното си гадже. Младата чаровница обаче не е никак разстроена от този факт. А направо бясна.

Симона отново сама

Симона отново сама

Тийн звездата сподели с приятелите и феновете си, че се чувства измамена. Симона пусна откъс от песен, за да даде израз на чувствата си.“ Нова песен имам да изпея, извинявай нямаш място в нея. Любовта ти просто е фалшива, как да страдам за такива? Не, не ми отива!!“. Така младата чаровница даде да се разбере, че е напълно свободна.

Какви са причините да зареже гаджето си не е ясно, но със сигурност Симона е доста подразнена от бившата си половинка. По всяка вероятност младежът е бил заслепен от идеята да стане популярен, покрай приятелката си.

Самата Симона само преди няколко седмици сподели, че е влюбена, много щастлива и има ново гадже. Което обаче все още не бе представила на майка си. Както изглежда срещата на младежа с Глория никога няма да се състои. Тъй като дъщеря й го заряза. За разлика от предишния път обаче Симона стоически понася раздялата. И за да се разведри дори си смени цвета на косата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Симона към бившия си: Любовта ти е фалшива!”

  1. Теодора Борисова

    май 13. 2013

    neveroiatna e , bravo.

    Reply to this comment

Добавете коментар