Симона Иванова отнесе грозни нападки от зрителите след финала при Слави

Симона Иванова отнесе грозни нападки от зрителите след финала при Слави
5 (100%) 1 vote

Симона Иванова не се хареса на част от зрителите, които не скриха негодуванието си срещу нея

Симона Иванова не успя да стане сценична партньорка на господин Андреев. За сметка на това обаче само ден след финала на надпреварата за нея се говори много повече отколкото за победителката Крисия Тодорова. А причината за това далеч не е певческия талант на малката свищовлийка. А поведението й пред камерите.

Симона Иванова предизвика истинска война в нета

Симона Иванова предизвика истинска война в нета

Част от зрителите намериха за какво да се заядат и взеха да обсъждат, че Симона Иванова се държала много фалшиво и изкуствено. „Пее хубаво, ама е толкова фалшива“, „С това маниернечене ми идва в повече“, са само част от отзивите на негативно настроени фенове. Някои стигат още по-далеч в озлоблението си, че дори набедиха Симона Иванова, че е побесняла от злоба при обявяването на името на Крисия за победителка. „Видяхте ли как очите й се присвиха и изрече поздравлението си към Крисия през зъби. Такава злоба не е присъща на дете на нейната крехка възраст“, коментират форумци.

Естествено, тези грозни нападки не се харесаха на по-голямата част от онлайн потребителите. Които побързаха да защитят малката Симона Иванова от грозните думи по неин адрес. „Как може да говорите така за едно малко дете. В момиче на нейната възраст няма как да има нито фалш, нито злоба“, гневят се повечето хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Симона Иванова отнесе грозни нападки от зрителите след финала при Слави”

 1. Д.ДИМИТРОВ

  февр. 23. 2014

  ЕЙ,ЗЛОБНИ ТЪПАНАРИ,ЩЕ ОСТАВИТЕ ЛИ ДЕЦАТА НА МИРА.КЪДЕ ВИДЯХТЕ ТАЯ ЗЛОБА В ТОВА МАЛКО ДЕТЕ.ЗЛОБНИ СТЕ ВИЕ,ГАДНИ КЛЮКАРИ.КАК ВИ ГИ РАЖДАТ ГЛАВИТЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ.ИЛИ СМЯТАТЕ,ЧЕ ВИЕ КАТО СТЕ ИЗПЪЛНЕНИ СЪС ЗЛОБА КЪМ ВСИЧКИ,ТА ДОРИ И КЪМ СЕБЕ СИ,ТА И ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА СА КАТО ВАС.СКРИЙТЕ СИ МРЪСНИТЕ ЕЗИЦИ И ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА РАЗВИВАТ ТАЛАНТА СИ НА СПОКОЙСТВИЕ.

  Reply to this comment
 2. Свилена Дечева

  апр. 12. 2014

  В Симона няма никаква злоба. Не сте общували с нея отблизо, не правете заключения. Детето просто мисли преди да отговори, което би било полезно за пишещите в интернет, не мислите ли?

  Reply to this comment
 3. Nikol Karakoleva

  окт. 16. 2014

  симона е добро дете тя даже не ми се мисли как може дае злобна просто не вярвам

  Reply to this comment

Добавете коментар