Симона Евгениева се татуира още напук – виж как се мотае в Дубай!

Гласувайте за статията

Симона Евгениева вече осребрява наградата си от Мис България, губи си времето в охолство

Симона Евгениева не си губи времето да дава ухо на негативите срещу нея, а си осребрява наградата от Мис България, видя първи Kliuki.net.

Симона Евгениева

Симона Евгениева си осребрява наградата в Дубай, Мис България се радва на живота заедно със сестра си

Родената в Монтана вече е хай персона, обикаля Дубай и се радва на живота. Ето така и баба знае! Това й пишат нейните приятели, тъй като тя взе да се оплаква от жаркото слънце в чужбина.

Симона е заедно със сестра си Даяна. Тя удържа на думата си да вземе нея на почивката си, явно няма любим човек на сърцето или поне не такъв, на който да държи чак толкова. Предпочита да се веселят двете, а както е видно, справят се отлично.

Симона Евгениева се е изрисувала допълнително, напук на всички, които я критикуваха за татусите. И е готова да понесе следваща лавина от обидни анализи по свой адрес, но няма да склони глава.

Симона дори не си прави труда да влиза в пререкания с онези, които не я харесват. А те, смеем да твърдим, са доста… Мис Крокодил е единствената, която може да се похвали с повече хейтъри, но има време Евгениева да я настигне, шегуват се в мрежата.

Момичето взе короната на националната надпревара за хубавици и веднага научи каква е тежестта на славата. Няма как да избяга от злобните нападки, нито от очакванията да бъде някаква.

Тя не може да изпъкне нито с кой знае какво финансово положение, семейство или пък класа. Залитането й към чалгата също беше яростно оплюто, а Симона Евгениева се принуди само да мълчи, докато трае цялата истерия около нея.

В момента обаче си гледа кефа в Дубай – снимките ще ви разкажат останалото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Симона Евгениева се татуира още напук – виж как се мотае в Дубай!”

  1. пенчо

    ян. 25. 2015

    Грозотия, грозотия и пак грозотия!

    Reply to this comment

Добавете коментар