Симона Евгениева се провали и в първата си фотосесия

Гласувайте за статията

Симона Евгениева не можа да ни впечатли и с първата си фотосесия като Мис България

Симона Евгениева ще си остане една от най-оплюваните носителки на Мис България.

Kliuki.net видя първата фотосесия на родената в Монтана и коментарите могат да ви накарат да онемеете. Това въобще не ми прилича на никаква манекенка, категорични са някои в нета.

Симона Евгениева

Симона Евгениева – то класа, то излъчване, то финес и усмивка…

Бихме могли да ги наречем хейтъри, ако мнението им беше изключение и просто си злобеят по адрес на поредната хубавица…Уви, нещата стоят другояче!

Симона Евгениева позира с ужасно много фотошоп, грим и подобрения и пак не успява да впечатли околните. Снимките, които публикува изданието woman.hotnews.bg, говорят достатъчно красноречиво. Фотографите са се опитали да изкарат някаква емоция от нея, нещо по-страстно и завладяващо, но и те не са успели да пресъздадат от нищо-нещо, обобщават във виртуала.

Дори Мис Крокодил Антония Петрова не може да се мери с това “внимание” към особата на Симона, която е критикувана по ред причини.

Част от потребителите намират в нея мъжко излъчване, други не харесват тялото й, трети я намират за крайно неуместен избор на журито на конкурса. Всички сме срещали прекрасни момичета на улицата, но никоя от тях не е решила да кандидатства на Мис България.

Явно подборът е бил ограничен и никой не може да се сърди на съдиите. От друга страна Симона Евгениева също няма вина, че не се нрави на публиката, но го отнася предимно тя.

Призьорката блести и на своята първа корица, а посланието е, че е извън клишетата. Може и така да е, но други фенове, освен личните й приятели във Фейсбук, засега не й се намират…

Преценете сами дали Симона Евгениева се провали в тази своя изява!

А на вас допада ли ви тук и бихте ли я класирали за Мис България???

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар