Симона Евгениева има силикон – виж я преди него

Гласувайте за статията

Симона Евгениева, която стана Мис България, не е напълно естествена, има силикон

Симона Евгениева е сложила силикон, за да подчертае леко прелестите си, научи Kliuki.net.

Манекенката, която спечели Мис България и е в окото на бурята, защото не се харесва на ценителите, не е напълно естествена.

Симона Евгениева

Симона Евгениева е уплътнила пазвата, има силикон

Тя е била толкова плоска навремето, че се е наложило да оправи положението с малки импланти.

Добре че не е прекалила, иначе с това излъчване, по-удачно щеше да е да се яви за плейметка, шегуват се с прясно коронясаната хубавица. Само и единствено тук ще видите как е изглеждала Симона Евгениева преди да легне под ножа и да надуе пазвата, за да има какво да й държи официалните рокли на ревюта.

Симона Евгениева

Преди Симона Евгениева е била напълно плоска

Родената в Монтана или в село наблизо Симона вече е гордостта на своя регион. Местните си я хвалят като уникална красавица, а останалите я плюят, че не е нищо особено и дори определят лицето й като аграрно.

Симона Евгениева е силна психически и ще се справи с атаките. Може съвети да й даде Мис Крокодил Антония Петрова, която знае отлично как да се бори със злобата.

След Анита Мейзер, която се цани да става Мисис Свят, представяйки страната ни, всички явно очакваха нещо по-свежо и неотразимо на хоризонта. Но новата Мис България не успя да угоди на хората. Веднага заваляха критиките, които биха съборили всеки на земята, но Симона има близки, които я подкрепят, тя няма да се предаде.

Мнозина я упрекват за екстеншъните, пиърсинга, татуса, а сега и за силикона…

Всичко това обаче не противоречи на правилата, времената са други, совите не са, това което са.

Вижте сами каква е била Симона Евгениева, когато още само си е мечтала да бъде пищна в деколтето и по-долу в галерията каква е сега!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар