Симеон Данев към Симона: Обичам те, любов моя!

Симеон Данев към Симона: Обичам те, любов моя!
5 (100%) 2 votes

Загорова веднага му отговори, че също го обича, като всичко това се случи само ден след като медиите ги разделиха

Симеон Данев и Симона

Симеон Данев и Симона са заедно

Симеон Данев и Симона Загорова не са разделени, както се писа по-рано в медиите. Двамата не само опровергаха този слух, но и за да докажат обичта си, се обясниха в любов един на друг през социалната мрежа. Така че всички да видят с очите си колко са влюбени един в друг.

„Обичам те, любов моя“, написа на стената на Симона във Фейсбук синеокият красавец. Загорова веднага му отговори, че също го обича, като всичко това се случи само ден след като медиите ги разделиха, писа HotArena.net.

Припомняме, че вчера се появи информация в жълтите вестници, че Симона е в депресия, защото Симеон я е зарязал. Тийнейджърката го хванала да й кръшка, а той, вместо да се оправдае, директно й бил шута. Оттогава Загорова отказвала да се хвани и не излизала от къщи.

Очевидно това са измислици на зложелатели, които искат да им навредят. Другият вариант е наистина да е имало скарване между двамата, но в последствие да са се сдобрили.

Още преди две седмици обаче Симеон Данев смени профилната си снимка, като сложи такава, на която е със Симона и двамата се целуват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар