Силвия Зубева с фалшив профил във Фейсбук – разбуни духовете

Гласувайте за статията

Снимката и името на страницата във Фейсбук подвеждат феновете и те вярват, че това е Силвия Зубева

Силвия Зубева

Силвия Зубева предизвика фурор

Фалшив Фейсбук профил на Силвия Зубева разбуни духовете. Страницата е направена вчера на 23 септември и вече има над 100 харесвания, като лайковете продължават да се множат, видя единствено Kliuki.net.

Админът на страницата разпространява линк към фалшивия профил из сайтове с апела: „Ако имате въпроси, отправяйте ги тук“. На въпросите на потребителите обаче със сигурност няма да отговори красивата учителка Силвия Зубева. Kliuki.net разполага с реалния профил на преподавателката от 119-о СОУ и ви уверява, че този е фейк.

Снимката и името на страницата обаче подвеждат феновете и те вярват, че това е г-ца Зубева.

„Невероятно си красива!“, „Силве, да не ти пука какво говорят хората и какво се пише“, „Красотата ще спаси света“, и прочие коментари четем във фалшивата страница на учителката от 119-о СОУ.

Снимките, качени там, са взети от интернет и от Kliuki.net, като админите от време на време качват и някой друг забавен пост за привличане на аудитория. Качена е и новина от жълт сайт как платени момичета са оставили грък без дрехи на пътя. Водещата снимка е нецензурна и привлича кликове, посещения за изданието.

Силвия Зубева

ФАЛШИВ профил на учителката Силвия разбуни духовете в нета

Трикът с фалшивите профили е добре познат в интернет пространството. Идеята е да се създаде страница на популярна или актуална личност, за която има търсения. Така повече почитатели на човека ще лайкнат страницата, а админите ще могат да им пробутват рекламите си.

Коя всъщност е Силвия Зубева?

Припомняме, че Силвия Зубева стана актуална ден след 15 септември заради невинна снимка от първия учебен ден. Естествената й хубост и елегантният тоалет, който подчертава фината й фигура, привлякоха вниманието на интернет потребители в България и извън нея.

Всъщност 28-годишната учителка, която преподава на първокласници, е изключително скромна и се засегна от голямото внимание. Силвия Зубева подчерта, че има за цел единствено да научи децата на морал и честност. Освен това си има приятел…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар