Силвия Петкова от „Революция Z“ умили с детски снимки

Гласувайте за статията

Звездата от сериала трогна феновете

Звездата от сериала „Революция Z“ Силвия Петкова умили феновете си. Чаровницата се показа детските си снимки и трогна почитателите си.

Силвия Петкова развесели феновете

Силвия Петкова развесели феновете

Уникален кадър на малката Силвия на плажа развесели и феновете на сериала. От екипа на предаването, решиха да се пошегуват с почитателите си и пуснаха фотоса, без обаче да издават коя е звездата на снимката.

Единствената подсказка за почитателите беше, че е една от звездите в сериала и е влюбена в екранния Савов изигран от Юлиан Вергов. Феновете на поредицата си устроиха истинска надпревара, но много от тях не успяха да се сетят коя е звездата.

Сред отговорите имаше уникални попадения като „Всъщност пичове, това е Пешо!“. „Как да познаеш като те всички са влюбени в него?!“, пишат други. Последва истинска дискусия, включваща имената на куп звезди, сред които Мира Кадиева, Диляна Попова и дори актрисата изпълняваща ролята на майката на Тино. Но накрая загадката беше разкрита.

В крайна сметка по-наблюдателните успяха да познаят Силвия Петкова. Актрисата и бивша приятелка на Калин Врачански се превърна в една от най-харесваните звезди в сериала. Както изглежда чаровната звезда е обичала публиката от малка. И дори на детските си снимки позира с усмивка пред камерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар