Силвия Бахати влиза в „Революция Z“?

Гласувайте за статията

Новата мис Плеймейт сменя амплоато

Новата мис „Плеймейт“ Силвия Бахати изглежда има амбиции да се изявява в киното. Чаровната блондинка дори се похвали, че е на снимки с актьорите от сериала „Революция Z“. Плеймейтката публикува пост на страницата си в социалната мрежа съобщение, което доста изненада феновете й. Дали новата най-гореща красавица не е решила да сменя професията.

Силвия Бахати влиза в сериал?

Силвия Бахати влиза в сериал?

Моделката от доста време е близка с кино дейци и нищо чудно да се уреди с малка роля в някой от родните сериали. Преди време Силвия се снима в реклама с Куката, а след това двамата неведнъж бяха засичани по партита.

Моделката май ще става актриса

Моделката май ще става актриса

Неофициалната половинка на бизнесмена Петко Димитров отдавна е заявила, че не желае името й да бъде свързвано със скандали. За сметка на това упорито се опитва да впечатли аудиторията с проектите, в които участва.

Освен като рекламно лице, подобно на Златка Димитрова и Силвия изглежда мечтае за телевизионна кариера. Бахати, която по образование е психолог, май ще се окаже най-новата звезда в сериала „Революция Z“. От доста време се говори, че една от актуалните знаменитости ще бъде гост — звезда в лентата. След поста на Бахати се заговори, че именно тя ще влезе в тийн драмата. Каква ще бъдете ролята й във филма обаче, засега остава загадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар