Силиконки в остра борба за Мис Плеймейт

Гласувайте за статията
Коя ще е с гърди напред – Кристина Димитрова или Джулиана

На силиконови добавки са заложили голяма част от кандидатките за престижната титла „Мис Плеймейт”. Големият финал на конкурса, където ще бъде определена новата Златка или новата Николета, ще се състои на 28 януари в столичен клуб – съобщава „България днес”.
Сред ярките претендентки е Кристина Димитрова, но не певицата, а танцьорката от еротичното шоу на биляна Йотовска „Тайната градина”. Криси е супер стегната брюнетка с добре оформени крака. В пазвата си крие няколкостотин кубика силикон, а също и пробити с обеци зърна – дано журито е свободомислещо и не я дисквалифицира заради провокативните й дупки.

Джулиана Гани

Джулиана е фрашката със силикон

Другата, която е заложила на силикона, е Джулиана Гани, която през лятото стана Мис Силикон. Тя е доста по-реална – убеждавате се сами.
В свое интервю Джулиана признава, че има приятел, с когото живеят заедно. „Не ме ревнува и не пречи на другите мъже да ме гледат“ – споделя силиконката.

Джулиана учи икономика на туризма в Пловдив. „На лекции ходя по-разголена, сякаш, но на изпитите, пред преподавателите не си позволявам волности” – признава тя.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар