ШУТ за Виктор Калев! Слави го уволнява?

Гласувайте за статията

Актьорът е изпаднал в абсолютна немилост пред Дългия заради участието си в проект на Маги Халваджиян

Комикът е в абсолютна немилост

Комикът е в абсолютна немилост

Любимецът на зрителите е сериозно застрашен от изгонване от „Шоуто на Слави“, научиха от HotArena. Комикът все по-рядко взема участие в скечовете на шоуто, а запознати твърдят, че по време на репетиции Слави го подминавал като малка гара и не му обелвал и дума. Нещо повече, Трифонов дори е намалил драстично заплатата на Калев.

Хората от екипа на Дългия шушукат, че тези мерки са просто последната крачка преди съществената част, а именно – уволнението на комика. Според запознати със ситуацията идеята на Слави е да направи условията за работа нетърпими за Виктор и в крайна сметка той сам да поиска да напусне. Трифонов е наясно, че комикът е един от любимците на зрителите и изгонването му ще донесе само негативи за шоуто. Затова се опитвал всячески да излезе чист от ситуацията.

А причината за страшния гняв на Дългия е фактът, че Виктор е приел поканата на Магърдич Халваджиян да участва в негово шоу. Както е добре известно, Слави е страшно ревнив към подчинените си и не им позволява да участват в продукции на други продуценти.
Калев беше включен в екипа на новото шоу, което Дългия продуцира – Младост 5 заедно с Краси Радков, но след решението му да работи с Халваджиян е бил изключен и на негово място е повикан Мариан Бачев. Нещо повече, Слави е увеличил двойно заплатите на двамата актьори за сметка на възнаграждението на комика.

Изглежда, че Виктор Калев го очакват трудни дни в екипа на шоуто. Както казват всички, работили със Слави, не е добре да си навличаш гнева му.

Гневът на Дългия е страшен, твърдят потърпевши

Гневът на Дългия е страшен, твърдят потърпевши

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар