Шумахер на съд след инцидента (Разкриха виновните за злополуката)

Шумахер на съд след инцидента (Разкриха виновните за злополуката)
5 (100%) 1 vote

Следователите с официално изявление в сряда

Френските следователи ще обявят официално резултатите от следствието дотук по случая с Михаел Шумахер. Пилотът от Формула 1 пострада при ски миналата седмица и вече дни наред е в клиника в Гренобъл. И докато лекарите се борят за живота му, полиция и общественост търсят виновника за фаталния инцидент.

Според следователите, главния виновник за инцидента е ръководството на ски пистите, по които Шумахер се е спускал. Непочистеният участък, избран от шампиона, е бил с камъни под снега и именно това е довело до инцидента. Според компанията обаче, пилотът е карал с превишена скорост, което е предизвикало падането и удара. Коментарите бяха опровергани от мениджърката на Михаел, която възмутено оповести, че той се е спускал с не повече от 20 км/ч.

Шумахер на съд след инцидента със ските

Шумахер на съд след инцидента със ските

Междувременно ръководството на курорта Мерибел, където стана инцидента,  вече наеха адвокат и се подготвят за процеса на годината. Дори и шампионът да се възстанови напълно след инцидента, ще има дело за обезщетение и сумата ще бъде астрономическа. Първите опити да се прехвърли вината върху Шумахер се оказаха неуспешни, но от следствието вече са установили кой е виновен.

„Ако някой трябва да плати скъпо в тази история, това е Мерибел“, твърди анонимен източник от следствието пред „Focus Online“. Междувременно състоянието на Михаел остава непроменено и лекарите отказват всякаква информация за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар