Шпионски софтуер за подслушване на GSM

Шпионски софтуер за подслушване на GSM
3 (60%) 4 votes

Детективите останаха в миналото, днес всеки сам може да се добере до желаната информация, с помощта на иновативни продукти за шпионаж.

подслушвателни устройства

С подслушвателните устройства до голяма степен се обезсмисля работата на детективите

Колкото и добре нещо да се пази в тайна, с шпионската техника всичко излиза наяве. Едни от най-доверените разговори се провеждат по телефона, ето защо с инсталиран шпионски софтуер за телефони можете да се доберете до конфиденциална информация. Предимствата на тази софтуерна програма, лесното й инсталиране и използване са причина, тя да бъде обект на голям интерес.

Софтуерът записва разговорите в аудио формат, някои от програмите дават възможност да се заснемат и снимки, а телефоните с GPS могат да бъдат и проследявани. Ето защо шпионската техника позволява да откриете телефона си, в случай на кражба.

Ако се притеснявате, че някой ще разбере, че го подслушвате, не се притеснявайте. Много е трудно да се установи, кога телефонът е хакнат. Трябва да се следи дали батерията бързо се изтощава, нещо, на което едва ли някой обръща голямо внимание.

Най-често шпионският софтуер за подслушване на мобилни апарати се използва с цел уличаване на престъпници и следене на групировки, но тази програма е достъпна и за обикновените хора, които искат единствено да разберат имат ли заместник в сърцето на партньора. Подслушването на телефони не е никак сложно. Инсталира се програмата, поставя се СИМ карта и когато се набере номера към картата слушате разговори в реално време, четете СМС, а с помощта на GPS, можете и да проследите местонахождението на телефона.

Този софтуер за подслушване Ви дава достъп до секретна информация, а подслушваният нищо не подозира. Освен за да хванем любимия човек в прегрешение, подслушвателни устройства са чудесна възможност да контролираме децата си отдалеч.

Особено тинейджърите са истински непредсказуеми, увличат се по странни занимания и интереси интереси, запознават се с нови хора. Всеки родител се притеснява къде ходи детето му, с какви хора общува, дали е в безопасност. За повече спокойствие и по-малко безсънни нощи прекарани в тревоги родителите често прибягват до подслушване на GSM-те на децата си.

Макар и да се смята за навлизане в личното пространство, родителите трябва да са информирани какъв живот водят децата им, особено когато не са на училище, за да ги предпазят от коварностите на живота. Още неузрели, младежите често са склонни да експериментират и да се замесват във всякакви порочни дейности.

За да предотвратят това и да са спокойни за бъдещото поколение, много родители търсят спасение в шпионския софтуер.

Изберете експертното решение и се избавете от заблудите. С шпионския софтуер за подслушване на телефони ще бъдете винаги добре запознати със случващото се. Програмата се инсталира изключително лесно, обхватът на телефона е добър, така че ще разберете всичко, до най-малката подробност. В свят на несигурност човек трябва да си държи очите постоянно отворени, защото предателството и заплахите дебнат от всеки ъгъл.

Тъй като телекомункациите напреднаха до такава степен, че човек прекарва една голяма част от ежедневието си, говорейки по телефона, GSM тракерите и подслушвателите са адекватно и много разумно решение за разкриване на тайни и разсейване на съмнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

7 коментара to “Шпионски софтуер за подслушване на GSM”

 1. Денчев

  юли 25. 2016

  Здравейте,

  предлагате ли услуга инсталиране на софтуер на мой GSM IPhone 6S.
  оля съобщете цена и срок на изпълнение.

  Reply to this comment
 2. Светломир

  юни 05. 2017

  Здравейте, софтуера може ли да се инсталира дистанционно?

  Reply to this comment
 3. Бойчев

  Дек. 16. 2017

  Здравейте? Интерсува ме цената, дистанционно ли се инсталирa или трябва да има достъп до телефонните?

  Reply to this comment
 4. Мария

  Дек. 19. 2019

  Здрав, може ли да се инсталира на Nokia 230, дистанционно ли се въвежда и колко време отнема. Благодаря

  Reply to this comment
 5. Радост

  апр. 27. 2020

  Здравейте искам цена и дали мога да го инсталирам на телефона на приятеля си 🙂

  Reply to this comment
 6. Радост

  апр. 27. 2020

  Здравейте искам цена и дали мога да го инсталирам на телефона на приятеля си 🙂
  Който е samsung j6

  Reply to this comment
 7. Radost

  апр. 27. 2020

  Моля за помощ имам съмнения и искам да разбера дали реално ми изневерява, защото няма смелостта да си признае искам сама да се уверя моля за помощ ви искам да инсталирам на телефон samsunj6 ако може

  Reply to this comment

Добавете коментар