Шоуто на Слави възмути с насилие, зрители искат линч!

Шоуто на Слави възмути с насилие, зрители искат линч!
5 (100%) 1 vote

Шоуто на Слави възмути с насилствени кадри в „Новинарник“, зрители искат линч

Шоуто на Слави потресе зрителите с последното си предаване. Потребители настояват СЕМ да се намеси заради излъчени кадри с насилие пред детска аудитория и то преди 23:00 часа. Докато Слави Трифонов отсъстваше от предаването, Иво Сиромахов пое поста на водещия. И допусна излъчването на кадри изпълнени с насилие преди 23:00 часа, които могат да видят и малки деца.

Предаването, което има стотици фенове сред детската аудитория заради малките Крисия и Митко Андреев, излъчи кадри не само крайно неподходящи за деца, но и в час, в който част от детската аудитория все още може да е пред малкия екран. Анимационната рубрика „Новинарник“ съдържаше видеокадри, които бяха свързани с насилие над животни, както и други жестоки актове и макар да става въпрос за анимация, десетки родители бяха потресени.

Шоуто на Слави възмути с  насилствени кадри

Шоуто на Слави възмути с насилствени кадри

„СЕМ да ги глоби незабавно“, „Как може да се излъчват такива кадри в национален ефир“, „Как може да излъчвате такива неща, когато ви гледат и малки деца“, коментират възмутени зрители. Повечето от  тях припомнят, че шоуто се излъчва и в обедни часове, когато всички могат да видят скандалните клипове, свързани с насилие.

Родители останаха потресени

Родители останаха потресени

Рубриката „Новинарник“ от доста време предизвика доста спорове в социалните мрежи, особено заради съдържанието на кадри неподходящи за деца или тийнейджъри. „Това ли трябва да гледам преди лягане?“, „Харесвам шоуто на Слави, но тези кадри ме отвратиха“, пишат други.

Из форумите вече се надигна възмутена вълна, а гневни родители плашат с линч заради кървавото съдържание на рубриката „Новинарник“. „Детето ми обожава Крисия и г-н Андреев, но как да му позволя да гледа шоуто, когато се излъчват подобни неща?“, пише потресена майка.

Това не е първият път, когато шоуто на Слави става обект на санкции от СЕМ. Обикновено става въпрос за скрита реклама в шоуто или за нецензурни изрази използвани в ефир. Този път обаче зрители настояват СЕМ да бъдат по-строги към екипа на предаването, тъй като кадрите не само могат да разстроят децата, но и подтикват към насилие.

Видеото, което възмути аудиторията, можете да видите ТУК:www.slavishow.com/шоуто-на-слави-16-септември-2014-г

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Шоуто на Слави възмути с насилие, зрители искат линч!”

  1. nikola

    сеп. 18. 2014

    вие сте ненормални къде видях те насилие?????????????????????????

    Reply to this comment

Добавете коментар