Шок! Оказа се, че Къртица…. няма?!

Гласувайте за статията

Всички търсят Къртицата, а дали тя наистина е избрана, остава под въпрос

 

Масова психоза тресе интернет пространството заради Къртицата!

В момента всички се вълнуват от това кой е тайнственият участник, избран да саботира мисиите на заселниците и да вземе парите им.

Май наистина Къртица въобще няма?!

Май наистина Къртица въобще няма?!

Една шокираща версия обаче все повече взима връх в коментарите на зрителите и тя е, че всъщност Къртица… няма?! През последните дни на водещите Иван и Андрей им се наложи няколко пъти да повторят, че тази работа нямало как да стане и хората не трябвало да изпадат чак в такава параноя.

Подозренията на феновете обаче звучат съвсем основателно и логично, а те са свързани с хаоса, който цари в предаването. Гафовете и честите издънки объркват още повече заинтригуваните да открият саботьора, а знаците, които се дават са многозначителни и могат да бъдат свързани с всеки от присъстващите в Базата. След като се събудиха и съмнения за манипулации с вота и хода на сценария, то мнозина допускат варианта, че Къртица въобще няма, а всеки от участниците играе роли, които му се подават с цел да хвърля прах в очите на аудиторията.

До Kliuki.net достигна мълвата, че тайнственият подмолен образ всъщност може да бъде посочен задкулисно едва в края на риалитито. Дотогава всички ще изпадат в истерия в търсенето на личността, а никой така и не видя какво точно пише на пликовете, които бяха раздадени в началото. „Ние не можем да знаем дали има Къртица! Първо трябваше да покажат тези писма и после да ги раздадат разбъркани, а така всичко могат да кроят и да ни заблуждават!”, категорични са потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Шок! Оказа се, че Къртица…. няма?!”

 1. Са Ня

  апр. 27. 2013

  mi sigurno nqma, ako izgonqt karticata sled tova kakav e smisala d a se igrae, i za tova vseki koito gonqt 6te kazva 4e ne e 6tot moje I naistina the nqma.

  Reply to this comment
 2. димитър петров

  апр. 27. 2013

  nali vzemat pari za glasyvane zakakvo I'm e kartica.

  Reply to this comment
 3. Tanq Toncheva

  апр. 27. 2013

  kato izgonqt Karticata izbirat druga nqma the svarshva igrata!

  Reply to this comment

Добавете коментар