Шок и ужас! Догодина пращаме Андреа на „Евровизия“?!

Гласувайте за статията

Една от държавите-създателки на конкурса настоява за нея

Англичаните намират Андреа за най-подходящия избор за Евровизия

Англичаните намират Андреа за най-подходящия избор за Евровизия

Новина, която звучи по-скоро като шега, разбуни духовете в последните дни. Великобритания, една от четирите държави-създателки на конкурса „Евровизия“, поиска Андреа да представя България на състезанието догодина. Престижният лондонски вестник „Гардиън“ хвърли сензационната новина. Изданието прави класация на най-подходящите изпълнители от всяка страна и незнайно как гаджето на Кубрат Пулев попада на първо място за България.

Според медията Андреа притежава всички необходими качества, за да представи страната ни. За англичаните нашенката прави страхотен микс от турски, румънски и сръбски мотиви в песните си, умело съчетани с модерно поп звучене. Сценичното й поведение също е на европейско ниво, обобщават от островната държава.

Новината естествено предизвика взрив от коментари и недоумение сред потребителите. Не е ясно доколко българските организатори на шоуто ще се съобразят с препоръката на английските си колеги. Англия е една от държавите, положили началото на конкурса и като такава мнението й се зачита изключително много. Зевзеци дори решиха, че изборът на Андреа от тяхна страна е чисто и просто тактически ход. Представителите на Албиона всяка година заемат последните позиции в крайното класиране. „Искат да си гарантират, че ще има някой изпълнител, който е по-зле от техните“, смеят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Шок и ужас! Догодина пращаме Андреа на „Евровизия“?!”

  1. Михаил Самарджиев

    апр. 28. 2013

    hahhah комедия

    Reply to this comment

Добавете коментар