Шок! Ето коя ще изиграе голямата тайна на Джаро

Гласувайте за статията

Зрителите ще останат потресени от неочакваната развръзка и това, което крие Джаро, ще излезе наяве

 

„Под прикритие” е към своя край, а атмосферата все повече се нажежава. Предстои да научим един много интересен факт за основния герой във филма.

Джаро ще ни покаже своята най-голяма тайна

Джаро ще ни покаже своята най-голяма тайна

Както Kliuki.net вече писа, зрителите ще бъдат шокирани от тайната на Джаро. Оказва се, че той има дъщеря, която сценаристите най-после ще ни покажат. По-интересното за потребителите е коя дама ще влезе в тази ключова роля, която може да се окаже доста по-значима, отколкото ни се струва на пръв поглед.

Бориса Тютюнджиева влиза в "Под прикритие"

Бориса Тютюнджиева влиза в „Под прикритие“

Според запознати това по всяка вероятност ще е моделката Бориса Тютюнджиева. Наскоро тя самата се похвали, че ще се снима в сериала, но явно вече сме близо до сцените с нея. От известно време Бориса се опитва да пробие в киното и след като се изяви в чужда лента, сега копнее да й изгрее звездата на родна почва.

Остават два епизода и трети сезон на крими сагата ще завърши. Всички са в трепетно очакване каква по-точно ще бъде развръзката, а по всичко личи, че тя обещава да е особено вълнуваща. Вече има индикации, че ще видим и продължение на филма, а този, който ще падне в жертва на гангстерската война май няма да е Петър Туджаров… Поне така гласят твърденията на информирани от кухнята на снимачния екип.

Още за финала на „Под прикритие” вижте ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар