„Шменти Капели: Легендата” започва! Ще каже къде са ни парите (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Шменти Капели: Легендата” започва! Ще каже къде са ни парите (СНИМКИ+ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

„Шменти Капели: Легендата” започва след броени дни в ефира на ТВ7 и ще търси отговор на най-важния въпрос

 

„Шменти Капели: Легендата” започва!

На 19 октомври по ТВ7 стартира новия сериал „Шменти Капели: Легендата”, който е авторски проект на Влади Въргала, научи Kliuki.net. От сайта на телевизията съобщават, че той предстои да отговори на най-важния въпрос.

"Шменти Капели: Легендата" започва след броени дни - ето го и екипа

„Шменти Капели: Легендата“ започва след броени дни – ето го и екипа
сн.: БУЛФОТО

Българите редовно се питат къде са парите, а „Шменти Капели: Легендата” има амбицията да разобличи всички тайни схеми и причини за създалото се положение в държавата. Филмът е сатиричен и поднася със смях тарикатите и балъците от родната действителност.

Екипът, който е създател на „Шменти Капели: Легендата”, вече вдигна завесата с първия епизод на сериала. Той беше излъчен в столичен клуб в присъствието на актьорите и фенове.

Влади Въргала - създател на "Шменти Капели: Легендата"

Влади Въргала – създател на „Шменти Капели: Легендата“
сн.: БУЛФОТО

Официално „Шменти Капели: Легендата” тръгва след броени дни и тепърва ще се разбере колко ще грабне публиката.

Той е развит върху хитовата продукция „Операция: Шменти Капели”. Действието се развива в началото на 40-те години на миналия век. Сцените преминават през царска, социалистическа и съвременна България, а зрителите ще разпознаят доста от прототипите на образите, сред които е и Тодор Живков.

В „Шменти Капели: Легендата” ще се вихрят афери за милиони, криминални отношения, абсурдни ситуации, провокирани от живота. Ще се сблъскаме с различни пластове от обществото – от лъскавите кабинети на упраляващите до борещите се за оцеляване на улицата.

Част от известните имена, които участват в „Шменти Капели: Легендата” са Йосиф Сърчаджиев, Филип Трифонов, Иван Матев, Ася Йовчева, Латинка Петрова.

Вижте видео от „Шменти Капели: Легендата“ ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар