Шейда от “Сълзи над Босфора” с нов албум

Шейда от “Сълзи над Босфора” с нов албум
5 (100%) 1 vote

Обичаната турска актриса Айдан Кая, която е и певица, ще издаде втори албум. Сериалът “Сълзи над Босфора”, който видяхме по Нова ТВ, донесе голям успех на чаровната актриса и помогна на музикалната й кариера. Във вторият си албум, Айдан ще включи дуетна песен с Крис де Бърг, която се очаква да се превърне в голям хит. Въпросният дует е посрещнат с голям интерес и двамата музиканти планират нови проекти, концерти и дори общ албум. Кариерата на Айдан е във възход, тя разширява своите кръгозори и подготвя албум за арабските страни.

Красивата певица и актриса печели състезанието “Попстар” през 2003 год., но не успява да изпъкне през следващите години. Музикалната й кариера търпи сътресения, но участието в хитовия сериал, дава тласък на изявите й. Първият албум, издаден от турската актриса се нарича “Любовна безизходица”. Вторият й проект се очаква да постигне по-голям успех, а и участието на известния Крис де Бърг, ще привлече широка аудитория.

На този етап, Айдан има много професионални ангажименти и нови предложения за различни продукции. Тя ще участва в турско-арабски филм, в който ще изпълни главната роля. Телевизията и киното привличат певицата и тя започва да учи актьорско майсторство. Скоро ще се дипломира и смята да съчетава и двете дейности.
Източник: novatv.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар