Шефът на „Планета Пайнер” Цеци почерни половинката си! Виж ги щастливи на сватбата (СНИМКИ)

Шефът на „Планета Пайнер” Цеци почерни половинката си! Виж ги щастливи на сватбата (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Шефът на „Планета Пайнер” – Цветелин Иванов – Цеци, почерни половинката си, с която са били много щастливи на сватбата си

 

Шефът на „Планета Пайнер” в Кюстендил – Цветелин Иванов – Цеци, почерни половинката си, след като се самоуби!

Цеци и съпругата му Мария са били много щастливи на сватбата си, видя Kliuki.net. Целият град още помни тяхното знатно тържество, когато през август 2008 година те решават да сключат брак.

Шефът на "Планета Пайнер" - Цветелин Иванов - Цеци, почерни половинката си Мария

Шефът на „Планета Пайнер“ – Цветелин Иванов – Цеци, почерни половинката си Мария

Луксозни возила, фойерверки и гърне със златни жълтици дарила фамилията на зетя Цветелин, който тогава бил лудо влюбен в дамата до себе си. Дъщерята на златаря Иван Лудачки – Мария, се налага да преглътне втора смърт в семейството.

Преди години се самоуби брат й Светослав, а сега съпругът й Цветелин Иванов, известен като Цеци, се обеси в дискотеката им.

Цветелин Иванов - Цеци и Мария - щастливи на сватбата си

Цветелин Иванов – Цеци и Мария – щастливи на сватбата си

Цеци пробва за трети път да свърши с живота си и за съжаление на всички негови близки и приятели, този беше успешен… Само преди месеци в заведението избухна пожар посред бял ден, а Цеци излезе окървавен и се нахвърли на полицаите. Наложи се те да го усмиряват в присъствието на жена му Мария.

Грозни слухове плъзнаха веднага след драмата, когато беше открит трупа на Цеци. Свързват го с популярна фолк певица, чието име засега се пази в тайна. Между двамата имало афера, а Цветелин дори забравил напълно за съпругата си Мария. А хората в Кюстендил ги помнят като двойка от приказките.

Какво точно се е случило впоследствие и каква е била жестоката болка на Цветелин Иванов – Цеци, че да си посегне, явно ще си остане мистерия.

Лошото е, че шефът на „Планета Пайнер” в Кюстендил – Цеци, почерни половинката си, след като се самоуби, а най-верните му другари още не могат да повярват…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар