Сгащиха Албена Вулева в стил Сигнално жълто (ВИДЕО)

Сгащиха Албена Вулева в стил Сигнално жълто (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Албена Вулева се чуди как да се измъкне от неудобни въпроси, този път я хванаха натясно

Албена Вулева наскоро се окичи с поредна евтина лента на много желана дама у нас…

Напоследък жените си умират да се хвалят с такива постижения, но което е по-интересното, бившата “жълта” водеща не прави изключение от тях.

Албена Вулева

Албена Вулева я сгащиха в стил Сигнално жълто, а визията й допълва резила

А помните как ги оплюваше навремето, нали?! Вулева мрази от дъното на душата си кифли, силиконки, чалгаджийки и разни смешни моделки.

И какво тогава прави сред тях, озадачени са последователите й. Kliuki.net видя, че и за нея е настъпил Видовден.

Разбира се, котка по гръб не пада, това се отнася с пълна сила и за Албена Вулева, но притеснението й личи от самолет, трудно успява да го прикрива. Известната с жлъчния си език блондинка, едва се справя с предизвикателните въпроси, които й се задават в това видео.

Омерзена и леко задъхана, тя се опитва да съчини няколко яростни отговора, но очевидно удря на камък!

Нищо че на нейната стена във Фейсбук може да прочетете, как нещата стоят другояче. Видиш ли тя била особено трудна хапка и изпотила човека с микрофона с поведението си. Единственият потен в това интервю обаче явно е самата Албена Вулева, кискат се противниците й в мрежата.

Гримът й се е разтекъл, ако въобще може да се говори за поставяне на грим – по-скоро прилича на маскарадна маска, посочват потребителите. За подбраните цветове пък никак не е нужно да се споменава явно…

Не й стига тази нелепа визия на Албена Вулева, която вече пращи от силикон, въпреки ненавистта си към него, но и да я питат какво се върти около подобни създания, май наистина й дойде в повече.

Участничката в Биг Брадър изглежда е сменила тактиката и вече се бута навсякъде, само и само някой да чуе за нея.

Ако трябва ще се превърне в онези, които не може да гледа, но пак ще е на топа на устата на хората!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Сгащиха Албена Вулева в стил Сигнално жълто (ВИДЕО)”

 1. Венета Димитрова

  февр. 15. 2015

  Не особено известната Лина Максимова желае нещо да ни "каже" и "разкаже", амаааааа… така или иначе не се разбира смисъла на целия този бълвоч. Тази Лина ще ражда и то скоро – то не са напъни, то не е потене, то не са драсканици. "Дай да разваляме седенката", драга Лина. Очебийно е, че най-значимото нещо в своя сив животец е да следиш кой къде отива. Виж сЯ, посредствена журналЯ, вместо да търсиш кусурите на утвърдили се имена, то погледни онези 20-год. деца на БЪЛГАРИЯ как живеят и от какво се вълнуват (визирам онова събитие, на което е присъствала и самата Вулева). Тц, тц, тц, човек едно питие не може да изпие спокойно и все селски моми ще се изказват къде подготвени и къде не особено подготвени. Аман от ВЦ журналЯЯЯ!!!

  Reply to this comment
 2. Албена Вулева

  февр. 15. 2015

  Лина Максимова да не е гаджето на изтерзания репортер, който се оправдава чрез статии тука?! Не съм му аз крива, че от половин час интервю едва е намерил 5 секунди, в които пак изглежда жалък. Трябва да свиква, че на провокативни въпроси могат да се получат и провокативни отговори. ;)) Лузъри. хахахахахха

  Reply to this comment

Добавете коментар