Север юг спасява рейтинга на bTV след Пътят на Емир

Север юг спасява рейтинга на bTV след Пътят на Емир
5 (100%) 1 vote

Север юг се връща на екран, спасява рейтинга на bTV

Север юг се връща на екран спешно и то още през септември. Рейтингът на bTV се срина главоломно след излъчването на Пътят на Емир. Разочаровани зрители масово отказват да гледат програмата и сменят канала. А причината е лошия избор на сериали.

За да спасят рейтинга си от телевизията решиха да направят поредна рокада в плана на медията. Засега промените не са официално обявени, но от медията са готови с новия план.

Според първоначално взетото решение, новия сезон трябваше да стартира с началото на хитовото риалити „Гласът на България“. Вместо това обаче музикалното шоу бе отложено и вместо него тръгва Север юг. 

Север юг се връща наесен, спасява рейтинга на bTV

Север юг се връща наесен, спасява рейтинга на bTV

Стартът на Сървайвър е на 15 септември, като вероятно ще се излъчва един–два пъти в седмицата и то не по-дълго от един час. Гласът на България обаче отива на заден план в полза на сериала Север юг.

Хитовата поредица се завръща в ефир и предстои да видим какво ще се случи с Джемре и Кузей. Север юг свърши със смъртта на най-добрия приятел на Кузей и твърдо решения да си отмъсти герой.

Джемре се омъжи за Баръш, но бракът й бе нещастен. Предстои обаче да я обвинят в опит за убийство, а на Кузей ще му се наложи да я спасява.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Север юг спасява рейтинга на bTV след Пътят на Емир”

 1. Ogi

  авг. 28. 2014

  prostotiq mn e tupo tva sever ug koi go gledashe!!putqt na emir go iskaha mn.hora!MMNNNNNn e qko!

  Reply to this comment
 2. mehmed

  сеп. 11. 2014

  az iskam mn go dago vurnat sver ug

  Reply to this comment

Добавете коментар