Север юг слиза от екран заради „Една любовна история“

Север юг слиза от екран заради „Една любовна история“
3.25 (65%) 4 votes

Север юг слиза от екран заради нов сериал, Би Ти Ви стартира нова сапунка

Север юг слиза от екран за летните месеци. Сериалът излиза в почивка, а какво ще се случи с любимите герои ще видим чак наесен. Междувременно обаче от медията не ни оставят да скучаем и пускат нов сериал „Една любовна история“.

Новият сериал ще върви на мястото на Север юг и за радост на част от феновете в него ще видят доста познати лица. Сред актьорите са Сезкин Йоздемир, познат от „Великолепния век“, актрисата Дамла Сьонмез, известна с участието си във филма „Чакал“, от 2010 година и редица други звезда.

Север юг слиза от екран заради нов сериал

Север юг слиза от екран заради нов сериал

Лентата, която стартира през следващите дни вместо Север юг разказва историята на младата Джейлян и Коркут, чиито пътища се пресичат за кратко и се разминават. Джейлян работи като стилистка за млад певец и е лудо влюбена в него. Но той не отговаря на чувствата й, въпреки че се възползва от нея, за да задоволи всеки негов каприз. В крайна сметка тя го напуска и докато бяга към родния Истанбул, се запознава с Коркут, който й помага, след като я обират. Двата се разделят, без да осъзнават, че са влюбени, а нещастен инцидент оставя на Коркут една година живот.

Решен да се върне в Истанбул, Коркут научава, че е бил осиновен и е разстроен от тази новина. Младежът с ужас разбира, че майка му живее охолен живот, а брат му е известен, докато самият той е изоставен беден и сам в Германия.

Случайна втора среща с Джейлян преобръща отново живота му. Ще успеят ли двамата да разпознаят истинската любов и да измамят съдбата, предстои да видим съвсем скоро, след слизането на Север юг от екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар