Север юг с разтърсващ финал! Изтече в нета!

Север юг с разтърсващ финал! Изтече в нета!
4 (80%) 15 votes

Север юг с разтърсващ финал, Гюней опитва да убие Кузей

Север юг ще завърши повече от разтърсващо. Финалът на сапунката изтече в нета, а краят на сериала се очертава изключително зашеметяващ. Драмата между Кузей и Гюней се изостря, както и битката им за сърцето на Джемре.

В края на първи сезон, който завърши снощи, видяхме как Ферхад уби най-близкия приятел на Кузей — Али. Докато издъхваше той умоляваше Кузей да не си отмъщава за смъртта му — обещание, което нашият герой не смята да спазва.

Драмата в Север юг все повече се заплита

Драмата в Север юг все повече се заплита

След смъртта на Али Кузей тръгва по петите на Ферхад, твърдо решен да го накаже. Втория сезон на Север юг ще бъде посветен именно на играта на котка и мишка между двамата. Възмездието обаче ще засегне и бившата съпруга на Кузей — Симай, която продължава да е в лапите на опасния мафиот.

Кузей тръгва по петите на Ферхад, Гюней зарязва Бану

Кузей тръгва по петите на Ферхад, Гюней зарязва Бану

Междувременно бракът на Гюней бавно, но сигурно, върви към дъното. Честите пристъпи на Бану, нервните кризи, в които изпада и все по-нестабилното й състояние, карат Гюней да се разкае, че се е събрал с нея. Двамата се женят, но скоро след сватбата той открива колко опасна и непредсказуема е жена му. И решава да я напусне, преди да е посегнала и на него.

Краят приключва щастливо, но само за някои

Краят приключва щастливо, но само за някои

Именно в този момент вниманието му се насочва към Джемре, която е все по-близо до Кузей. Двамата влюбени почти успяват да се разберат, когато Гюней прави отчаян опит да убие брат си. И почти успява.

В края на сезона на Север юг  Гюней влиза в затвора, а Джемре най-после се омъжва за Кузей. Бану пък слага край на живота си, скачайки от един мост.


Повече за Север юг вижте ТУК

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар