Серена Уилямс прилича все по-малко на спортистка

Гласувайте за статията

Тенисистката, позната в цял свят, показва повечкото си килограми и завиден целулит по плажовете на Маями. Тялото й търпи сериозни метаморфози и за непознатите, тя не би била оприличена на световноизвестна тенисистка. Въпреки че на този етап, тя не се състезава, ежедневните тренировки не й помагат да запази добрата си форма. Серена се възстановява след различни здравословни проблеми, които стават причина да приключи с професионалните си изяви.

Лошият късмет и случаен инцидент в дома й, където наранява стъпалото си, стъпвайки върху счупена бутилка, стават причина и за последващи здравни неразположения и емболия на черния дроб. Талантливата тенисистка не се отчайва и полага неимоверни усилия, за да закрепи здравето си. Преди известно време й бе направена спешна операция, заради хематом в белите дробове, получен от белодробната емболия, от която тя се лекуваше.

Амбициозната спортистка крои планове за нов турнир и то след месец. Засега състоянието й е добро и не изисква наблюдение от лекар. Това показват и папарашките снимки, които разкриват позакръгленото тяло на спортната звезда. Серена не се притеснява от качените килограми и с гордост ги показва пред обективите на нахалните папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар