Семейството на Моника Спеър: Оставиха Мая сираче! (Трогателни снимки!)

Семейството на Моника Спеър: Оставиха Мая сираче! (Трогателни снимки!)
5 (100%) 2 votes

Трагично убитата миска остави 5-годишна дъщеря сираче

Трогателни снимки на трагично загиналата при опит за грабеж актриса и бивша „Мис Вселена“ Моника Спеър покрусиха мрежата. Кралицата на красотата и сапунените сериали от Венецуела стана жертва на нагъл обир и бе застреляна в личния си автомобил пред очите на дъщеря си. Съпругът й, който я придружаваше, също е убит, а 5-годишната им дъщеря Мая е в болница, с куршум в крака.

Моника и семейството й бяха нападнати на магистрала във Венецуела, където станаха жертви на организиран опит за грабеж. Момиченцето е в шок, а семейството на Моника настоява полицията да хване незабавно убийците и те да получат най-суровото наказание за делото си.

Убийството на  Мис Вселена Моника Спеър потресе света

Убийството на Мис Вселена Моника Спеър потресе света

Междувременно феновете на звездата от „Диво цвете“ и „Братовчедка ми Сиела“ споделят в социалните мрежи трогателни снимки на трагично убито семейство. Фотосите публикувани от самата Спеър само часове преди инцидента, показват колко прекрасно и щастливо семейство е имала.

Въпреки че е била разведена със съпруга си Томас от няколко месеца, Моника е продължавала да поддържа топли отношения с него. Семейството е било изключително задружно и след развода и ваканцията, на която завели малката си дъщеричка имала за цел да покаже на момиченцето местата, където е живяла майка й.

„Толкова са щастливи и прекрасни“, „Как можаха да й причинят това“, „Каква огромна трагедия“, плачат почитатели на актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар